GRATIS leverans på alla beställningar över 1300kr

Hem /  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

Vi är engagerade i att skydda våra kunders integritet. Denna policy beskriver hur vi ska behandla dina personuppgifter
Information vi samlar
Vi kan samla in, lagra och använda följande typer av personuppgifter
e-postadress
fraktadress
faktureringsadress
telefonnummer
Använda dina personuppgifter
Personuppgifter som lämnas in på denna webbplats kommer att användas för de ändamål som anges i denna sekretesspolicy eller i relevanta delar av webbplatsen. Vi kan använda din personliga information till:
Ge våra tjänster
Felsöka våra kunders problem
Samla feedback för att förbättra våra tjänster
Uppmuntra säker handel och tillämpa vår policy
Gör andra saker för våra kunder som beskrivs när vi samlar in informationen. Vi använder inte personlig information för något annat ändamål än vad som identifieras i denna sekretesspolicy eller som identifierats på eller före insamlingstiden.
Övriga upplysningar:
Förutom de upplysningar som är rimligt nödvändiga för de ändamål som identifieras någon annanstans i denna integritetspolicy, kan vi avslöja information om dig i den utsträckning som vi är skyldiga att göra det enligt lag
I samband med eventuella rättsliga förfaranden eller framtida rättsliga förfaranden För att etablera, utöva eller försvara våra juridiska rättigheter (inklusive information till andra i syfte att förebygga bedrägerier och minska kreditrisken). Med undantag av vad som anges i denna integritetspolicy lämnar vi inte din information till tredje part.
Säkerhet för dina personuppgifter?
Vi kommer att vidta rimliga tekniska och organisatoriska försiktighetsåtgärder för att förhindra förlust, missbruk eller ändring av din personliga information. Självklart är datatransmission via internet oerhört osäkert, och vi kan inte garantera säkerheten för data som skickas över internet.
Om du har registrerat dig på vår webbplats och har haft ett användarnamn och lösenord till hands, bör du hålla dessa uppgifter konfidentiella.
Ändringar av politiken
Vi kan uppdatera denna sekretesspolicy från tid till annan genom att skicka en ny version på vår hemsida. Du bör kolla denna sida ibland för att du är nöjd med alla ändringar
Uppdatering av information
Vänligen meddela oss om den personliga informationen vi håller om dig behöver korrigeras eller uppdateras.
Kontakta oss
Om du är oroad över vår insamling och användning av dina personuppgifter eller har några frågor om oss eller vår webbplats, var god kontakta oss.
tillbaka